Dot Holiday en Allianz, wereldleider in reisverzekeringen, werkten samen om de gasten van Dot Holiday toe te staan ​​een annuleringsverzekering af te sluiten om u te dekken voor de kosten die u zou maken met betrekking tot het huren van een vakantiewoning als u niet in staat bent om de reis te maken.
Het is altijd mogelijk dat dingen niet volgens plan verlopen. Bijvoorbeeld als u een vakantiehuis huurt of hotelaccommodatie boekt en om geldige redenen niet kunt gaan. Annuleringskosten verzekering zorgt voor de uitgaven die u hebt gedaan voor de huur van een vakantiehuis, of voor een hotelpakket, cursus of seminar. Als u het reispakket dat u hebt geboekt afbreekt om redenen die onder de polis vallen, zorgt de verzekering voor het ongebruikte deel of vergoedt u de annuleringskosten. Verzekering wordt daarom aanbevolen als u van plan bent om te boeken of al hebt gedaan. De kosten bedragen 4% van de netto huurprijs die u betaalt voor uw verblijf. Totaal verzekerde som. CHF 30.000, – (ongeveer hetzelfde bedrag in US $).
Algemene voorwaarden beschikbaar vóór en in ieder geval na bepaling. Annuleringskosten voor verhuur
Betaling van annuleringskosten voor vertrek en terugbetaling van het ongebruikte deel van een reissysteem (bijvoorbeeld vakantie appartement of hotel) in het geval van: • Ernstige ziekte, ongeval, overlijden of zwangerschapscomplicaties
• Schade aan eigendommen op de plaats van verblijf
• Vertraging en / of afwezigheid van transportmiddelen bij aankomst
• Gevaren op de reisbestemming of stakingen
• Werkloosheid of onverwachte werving
• Wereldwijd geldig.
• De dekking begint op de dag dat de polis wordt uitgegeven en eindigt aan het einde van de huurperiode, cursus of seminar (maximale verzekeringsperiode: 3 jaar). In het geval dat u het wenst, neem dan gewoon contact op en wij zullen sturen wat u nodig heeft om uw verzekering te bepalen.
Laat het ons weten als je een vraag of twijfel hebt. Cari Saluti – Met vriendelijke groet Dot Holiday SA